Voor wie is vortexhealing bedoeld

Voor iedereen die zich bewust wil worden van zijn emotionele, mentale en/of lichamelijke blokkades en de wens heeft deze belemmeringen op te lossen.

Veel voorkomende thema’s zoals verdriet, schaamte, schuld, angst, eenzaamheid, onzekerheid, boosheid kunnen als voorbeeld genoemd worden. Het is een kleine selectie uit de hinderlijke gevoelens waar je last van kunt hebben.

In het leven van alledag zijn we veelal naar buiten gericht, we willen voldoen aan eisen die we zelf of anderen aan ons stellen. We verliezen ons ware zelf uit het oog en krijgen het gevoel dat situaties ons aangedaan worden of ons overkomen. Als dit lang genoeg duurt geeft het belastende gevoelens die zich kunnen uiten in geestelijke of lichamelijke klachten. We houden ons staande met overtuigingen, misvattingen en conditioneringen die ons nog verder uit balans brengen. We raken het contact met onszelf kwijt.

Vortexhealing ondersteunt ieder die de wil en de moed heeft hiermee te stoppen.Het brengt ontspanning, rust en ruimt blokkades op. Het geeft inzicht in en maakt je bewust van je ware zelf waardoor je meer ruimte ervaart en ‘lichter’ gaat leven.