Praktijkinformatie

De naam van mijn praktijk ‘Balans-Plus’ is bewust gekozen.

Balans staat voor het verlangen naar evenwicht in jezelf. Wij leven in een wereld die voortdurend in beweging is en gekenmerkt wordt door snelheid, prestatie en uiterlijke gerichtheid. Opgelopen emoties in het leven van alledag krijgen niet altijd de ruimte die nodig is om ze te verwerken en worden naar de achtergrond verschoven. We raken hierdoor uit balans. Lichaam en geest reageren hierop met onrust, vermoeidheid. Ongemakken van allerlei aard worden zichtbaar. Het lichaam geeft dan een signaal waardoor we ons bewust worden van dit ongemak. Eigenlijk vraagt ons lichaam om herstel. Met voetreflexmassage kies je bewust voor gerichte aandacht.

Plus verwijst naar de meerwaarde die ontstaat door de wijze van masseren. Naast het werken op de zones van de voeten die corresponderen met alle organen en weefsels in het lichaam worden ook de meridianen met hun acupunctuurpunten op het onderbeen behandeld. Deze geïntegreerde manier van masseren geeft een diepere werking en leidt tot een beter resultaat.

In 2016 heb ik mijn praktijk uitgebreid met VortexHealing. Dit is een vorm van energetisch werken bedoeld voor hen die dieper willen. Er wordt gericht gewerkt aan fysieke, emotionele en mentale blokkades die belemmeren in vrijheid en licht te leven.

Balans-Plus staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54191068.