Wie ben ik

Mijn naam is Christa Bouwmeester. Na vele jaren werkzaam geweest te zijn in de gezondheidszorg wilde ik me op een meer persoonlijke wijze inzetten voor het welbevinden van mensen. Zo ontstond mijn praktijk die voortkomt uit het volgen van zowel de opleiding voor Voetreflexmassage als de HBO opleiding Medische Basiskennis bij opleidingsinstituut Total Health. In 2012 en 2013 behaalde ik de respectievelijke diploma’s.

‘Met aandacht aanwezig zijn’ is de essentie van mijn houding. Door het geven van voetreflexmassage ga ik contact aan met mensen waarin de ‘ont-moeting’ belangrijk is voor het bereiken van het gewenste persoonlijk evenwicht. Vertrouwen over en weer schept de voorwaarden die nodig zijn om een massage zijn werk te laten doen. Voor mij is het een uitdaging om die behandeling te kiezen die het zelfherstellend vermogen van mensen stimuleert waardoor hun klachten verdwijnen en het gewenste evenwicht in de vorm van ontspanning, rust en vitaliteit weer ervaren wordt.

In mijn praktijk ontving ik van velen signalen dat Voetreflexmassage niet alleen heilzaam werkte maar dat het hen ook meer inzicht gaf in hun persoonlijk leven. Zelf had ik ook het gevoel dat er meer mogelijk was. En zo kwam als vanzelf VortexHealing op mijn pad.

In 2013 begon ik met de opleiding omdat ik dit energetisch werken ook wil inzetten voor anderen. VortexHealing maakt je bewust van je eigen rol in de levensthema’s waar je last van hebt. Het is een ontdekkingsreis naar je ‘ware’ zelf en niet naar wat je geworden bent. Door het geven van VortexHealing ga ik contact aan met mensen waarin de ‘ont-wording’ belangrijk is voor het bereiken van de gewenste balans en persoonlijke vrijheid.