Vortexhealing

VortexHealing Divine Energie Healing is een manier van werken met energie en bewustzijn, gericht op spiritueel ontwaken. Het werkt vanuit een verbinding met het Goddelijke. Onder ‘goddelijk’ verstaan we hier niet een religieus beeld, maar verwijzen we naar het Ongedeelde, het Ene dat voorafgaat aan alles en dat alles omvat. Het ‘Goddelijke’ verwijst naar de ware essentie, van je persoonlijkheid en voorbij het vergankelijke. Onder ‘spiritueel ontwaken’ verstaan we hier dan ook het leven vanuit eenheidsbesef, zonder idee of gevoel van ik, jij, mijn, jouw etc.
Werken met VortexHealing in healingen/sessies ondersteunt je proces van heelwording. Die heelwording is eigenlijk een meer en meer loslaten van je patronen, posities en pijnstukken.

Een healing neemt ongeveer een uur in beslag. Bij specifieke issues en situaties kan het noodzakelijk zijn om hier meerdere sessies aan te besteden. Er zijn legio onderwerpen waaraan gewerkt, aandacht gegeven kan worden.
Denk bijvoorbeeld aan:
– Versterken van je energie.
– Relatiehealing ten behoeve van actieve of afgesloten relaties.
– Schoonmaken en energizen van organen, klieren of systeem.

Ook kan er na een voetreflexmassage of lichaamsmassage gekozen worden voor een korte healing ter afsluiting van de gehele behandeling.