Vortexhealing

VortexHealing is een krachtige, holistische vorm van energetisch helen, waarbij contact gemaakt wordt met de energie van Eenheid.

De visie van VortexHealing is dat al het leven één is, één Bron, één Bewustzijn, één Goddelijkheid. Mensen, dieren, planten, aarde, alles wat is, is hier een uitdrukking van.

In het leven van alledag ervaren mensen die éénheid, die verbondenheid nauwelijks meer. Ons bewustzijn is er niet op gericht. Op de voorgrond staat vaak het gevoel van ‘afgescheiden, niet verbonden zijn’. Het zijn pijnlijke gevoelens die voortkomen uit ervaringen in je leven opgedaan.

Deze zijn voelbaar op emotioneel, mentaal en/of lichamelijk vlak. Je voelt je verdrietig, zit in je hoofd, hebt steeds herhalende gedachten en je krijgt maagpijn. Je bent belast en het voelt als ‘uit evenwicht zijn’. Dit is het juiste moment om je af te vragen of je er mee aan de slag wilt gaan!

VortexHealing heeft de intentie deze ‘belemmerende patronen’ op te heffen zodat je een hernieuwd evenwicht kunt ervaren.